Minullakin on asiaa

Luuserit liikenteessä

Yhä jaksavat uusnatsit ja muut luuseririkolliset hyökkäillä turvapaikanhakijoita vastaan. Viimeisimpänä Siilinjärven postmodernit (ettei vaan ihan perussuomalaiset?) taiteilijat levittivät julisteita. Mihin kaikkeen nämä elämässään epäonnistuneet kykenisivätkään jos eivät tuhlaisi aikaa, vaivaa ja rahaa pelleilyyn? Ehkä elämässä onnistumiseen? Ihan oikeaan hyvän tekemiseen?

Syksyllä, kun koulut taas alkoivat, saimme lukea surullisia uutisia suojatiellä loukkaantuneista ja viimeisen koulumatkansa tehneistä lapsista. Missä ovat Odinin pojat ja kaltaisensa kun heillä olisi oikeasti mahdollisuus pelastaa ihmishenkiä ja auttaa lapsia? He ovat porukalla testosteronitripillä etsimässä peloteltavia ja joukolla hakattavia, jotta voisi sitten halvan kaljakeissin kanssa kehuskella Odinin pyhässä r****ausringissä, kuinka kova jätkä on. Lapsista ja naisista viis.

Nämä p***ahousut eivät edes uskalla näyttää naamaansa lehtikuvassa, koska tietävät olevansa totaali-idiootteja, joille nauravat kaikki muut paitsi tietysti toiset kaltaisensa vajukit.

Onneksi meillä kuitenkin on edes vähän maahanmuuttoa ja toiveita geeniperimän säilymisestä ja ennenkaikkea monipuolistumisesta, jopa Kemin ja Saarijärven kaltaisissa nykyään Syvän joen mieleen tuovissa paikoissa.

Vielä ei ole myöhäistä näyttää selkärankaa. Jos oikeasti on sisällä pehmeä kohta ja tunne, että lapsia tulee suojella niin menkää odinistit ja muut muka-kovikset kaupunkienne vaarallisimpien ja pahamaineisimpien suojateiden sekä tienkohtien tuntumiin varmistamaan turvallinen koulumatka. Silloin teette jotain miehekästä ja arvokasta. Syyslomien jälkeen teille olisi taas aamuhämärissä tekemistä!

Persunuorisolle vielä terkkuja tähän loppuun: käsittääkseni suomalaismiehet solmivat liittoja monin verroin enemmän ulkomaalaisten naisten kuin suomalaisnaiset ulkomaalaisten miesten kanssa. Markkinoita on. Hankkikaa siis sosiaalisia taitoja, lapsukaiset, ja kouluttautukaa korkeammalle kuin elämän koulu. Kunnioittakaa naisia! Sitten elämä hymyilee. Huomiota saa ihan eri tavalla kuin siellä peräkammarin nettipäätteellä istuessa ja maksullista web-kamerasivua kyttäillessä. :)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Seppo Hildén

"Huomiota saa ihan eri tavalla kuin siellä peräkammarin nettipäätteellä istuessa ja maksullista web-kamerasivua kyttäillessä."

Tuliko kokemuksen rintaäänellä?

Käyttäjän EsaAnnala kuva
Esa Annala

Ei, en muista, että minun nuoruudessaan olisi maksullisia web-kamerasaitteja ollut. Modeemiyhteyksillä ei sellaisiin edes Suomen teknologiaihmemaassa kyetty.

Mutta hyvä että tartuit olennaiseen ja mieltäsi eniten askarruttavaan asiaan. Googlaamalla löytynee lisätietoa. Google auttaneet myös jos kaipaat ohjeita oman web-kamerasivun pystytyksessä. En aio sitten tulla katsomaan, kiitos vaan.

Käyttäjän MarkusLehtonen kuva
Markus Lehtonen

Muija pihtaa vai mistä kiristää?

Käyttäjän MarkusLehtonen kuva
Markus Lehtonen

Suvakkisivarivassarit jotka vihertää, ovat oikeasti pelottavia. Allekirjoitan.

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

"Odinin sotilaita" ei täällä Kemissä ole katukuvassa onneksi juuri näkynyt. Kuulopuheena olen kuulut, että joku suomalaismummo olisi heidät nähdessään paennut ikäiselleen uskomattoman kovaa karkua. En minäkään kyllä haluaisi tuohon porukkaan törmätä iltasella.
Kemissä on ollut kantaväestöön nähden aika suuri maahanmuuttajapopulaatio jo pitemmän aikaa. Ei ongelmia. Kuuluneet jo pitkän aikaa katukuvaan ihan luonnollisena osana ja kanssaihmisinä. Tämä on tavallisen kemiläisen kommentti. Eikä siihen tarvita edes mitään erityistä punavihreyttä.

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Kommenttiketju oli lyhyt, mutta erittäin kuvaava.

Toimituksen poiminnat